27 mai 2020
Transfigurarea – a privi cu inima

Vă așteptăm cu drag,  VINERI 5 iunie, de la ora 18:00 – 20:00, la o ședință practică, urmată de un dialog edificator, pentru a ne amplifica și a aprofunda capacitatea de transfigurare, puterea de a privi cu inima.

Ai privit vreodată pe cineva în așa fel încât dincolo de trăsăturile și calitățile sale aparente să ți se dezvăluie o ființă cu adevărat minunată, care să-ți umple inima de încântare?…

Transfigurarea este exact antidotul împotriva rutinei și a saturației, împotriva pierderii interesului și a banalizării. În lipsa transfigurării, contopirea erotică rămâne un simplu act instinctual, profan.

Transfigurarea este fenomenul misterios care împodobește realitatea cu o aură sublimă, încărcând-o cu magie, frumusețe și nebănuite semnificații.

Este procedeul care te conectează instantaneu la energii înălțătoare, te conduce cu o mare ușurință de la banal la ideal, de la obișnuit la extraordinar, de la ceea ce ți se pare învechit la ceea ce este mereu reînnoit.

Sesiune realizată din Constanta cu instructorii de Tantra Yoga Răzvan Niculescu și  Alina Dospinescu.

Cum: Pentru a participa la această sesiune vă rugăm să completați formularul de mai jos și veti primi în email datele de acces.

Vă așteptăm cu drag!

Shares