21 septembrie 2020
TANTRA – CALEA TRANSFORMĂRII CONTINUE

SÂMBĂTĂ  26 septembrie, orele 19.00-21.00

NOU! Deschiderea cursului de TANTRA YOGA EZOTERICĂ în TIMIȘOARA 

Webinar Gratuit: Ce este Tantra Yoga Ezoterică ?

O tradiție spirituală autentică ce oferă soluții înțelepte la problemele lumii moderne

Într-o lume în care simțim  adesea că nu ne găsim identitatea, că stările de stress și nefericire ne invadează insidios viața și că în mod paradoxal există mai multe probleme decât soluții, sistemul Tantra Yoga Ezoterică, străbătând  mileniile, aduce o perspectivă și un suflu mereu reînnoit, proaspăt și plin de înțelepciune, la situațiile cu care ne confruntăm.

Tantra este un ansamblu de metode practice ce  ne ghidează către o viață trăită în echilibru și armonie, către stări spirituale excepționale și către realizarea de sine, ajutându-ne să depășim cu succes limitările autoimpuse în procesul dezvoltării personalității noastre.

Mai mult decât orice, Tantra este o atitudine interioară spirituală. Mulţi oameni sunt atraşi de ea, dar din cei mulţi chemaţi, foarte puţini sunt aleşi. Pentru a o înţelege şi practica apoi cu înţelepciune, trebuie să ai o minte deschisă, flexibilă, inteligenţă şi curaj.

Beneficiile practicării sistemului  Tantra Yoga Ezoterică sunt numeroase și se răsfrâng asupra tuturor aspectelelor vieții noastre : la nivelul trupului, în plan mental, psihic, emoțional și spiritual:

– Reducerea stresului prin tehnicile și metodele specifice căii tantrice

– Dobândirea şi/sau amplificarea stării de calm lăuntric.

– Îmbunătățirea inteligenței și  memoriei.

– Trezirea și amplificarea capacității de a oferi și de a primi iubire

– Regenerare şi reîntinerire

– Amplificarea farmecului personal, atât la bărbat cât şi la femeie

Evenimentul este susținut din TIMISOARA , de instructorii de yoga și tantra dr. Simona Popescu și dr. Dan Spatariu, acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation”

Simona și Dan, au susținut numeroase conferințe și workshop-uri pe teme de educație, spiritualitate, sunt organizatorii, timp de 7 ani, în Timișoara,  ai festivalului ,, Iubește fără încetare viața!,,

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Te  așteptăm cu drag să împărtășim cu tine anumite taine aparținînd întelepciunii sistemului milenar Tantra Yoga Ezoterică

Simona și Dan

Shares