18 noiembrie 2021
24.11.2021 – Transformarea continuă – secretul vieții trăite cu adevărat

SESIUNE PRACTICĂ – MIERCURI, 24 NOIEMBRIE 2021, ora 18:00-20:00.

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

„Cei ce nu transformă nimic, nu devin nimic. Viața nu va fi servit împlinirii lor. Iar timpul curge pentru ei asemenea unui pumn de nisip, pierzându-se” – Antonie De Saint-Exupery

„Poate fi greu pentru un ou să se transforme într-o pasare, dar cu siguranță ar fi ceva mai greu să învețe să zboare rămânând un ou. În prezent și noi suntem ca niște ouă. Și nu putem continua la infinit să fim doar niște ouă obișnuite și de treabă. Trebuie să ieșim din găoace sau o să ne stricăm”C. S. Lewis

Transformarea continuă este o lege a Creației. Totul este în mișcare. Totul este trecător. Singură transformarea este eternă. Întregul Univers, în imensitatea lui i se supune. Râuri, oceane, munți, planete ori galaxii, toate se transformă. Toate se nasc, cresc, diminuează, dispar, pentru ca altele noi să apară.

Indiferent că ne dăm sau nu seama, sensul vieții este transformarea continuă. Transformarea este cea care ne face să simțim că trăim cu adevărat, este cea care menține prospețimea, iubirea și atracția între bărbat și femeie în relațiile de cuplu, este cea care ne ajută să avem succes în planul social. Transformarea este cea care ne ajută să avem o viață împlinită.

Comparați un pârâu limpede de munte care curge tumultos peste stânci și sapă în piatră, cu o baltă stătută. Așa e și omul în plină transformare față de omul care stagnează. Transformarea aduce evoluție, aduce progres. Lipsa transformări aduce regres. Transformarea ne pune în rezonanță cu armonia universală, aduce înflorirea sufletului, mulțumire, sănătate, forță, succes, fericire, viață. Refuzul transformării ne scoate din armonia universală, aduce uscăciune, lâncezeală, insatisfacție, necazuri, boală.

Însă acestei legi a vieții, mulți oameni caută – în zadar – să i se sustragă datorită ignoranței și atașamentelor lor. În procesul transformării ceva vechi moare pentru a aduce ceva nou și aceasta poate fi la început fi bulversant, astfel încât mulți oameni refuză transformarea din comoditate și din frică, fără să-și dea seama că în acest fel ei de fapt refuză viața.

„Poate fi greu pentru un ou să se transforme într-o pasare, dar cu siguranță ar fi mult mai greu să învețe să zboare rămânând un ou. În prezent și noi suntem ca niște ouă. Și nu putem continua la infinit să fim doar niște ouă obișnuite și de treabă. Trebuie să ieșim din găoace sau o să ne stricăm”C. S. Lewis

Învață de la natură! Nu te atașa de nimic, acceptă și îmbrățișează transformarea continuă a tot ceea ce există.

Tantra Yoga Ezoterică este un sistem spiritual care vizează transformarea accelerată și ne pune la dispoziție o gamă extinsă de metode care facilitează o transformare pe care să o realizăm conștient, cu bucurie și entuziasm, înainte să fim împinși către aceasta de viața însăși.

Sesiunea este realizată de Belinda Mărginean și Costel Procop, instructori de Tantra Yoga Ezoterică, acreditați de „Federația internațională de Yoga și Meditație – Atman”.

Shares