2 octombrie 2020
TRANSFORMAREA CONTINUĂ – CHEIA UNEI VIEȚI ÎMPLINITOARE

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI, 6 Octombrie, ORA 18:00 – 20:00

Între orele 19:30 – 20:00 vă invităm la o sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Îți dorești să fii fericit și să ai o viață împlinită?

Soluția este chiar la tine. Tantra ne învață că sursa fericirii veritabile este în tine însuți!

Cu toții căutăm o stare de bine și de fericire durabilă…  Si chiar suntem dispuși să investim o imensă energie și timp pentru aceasta. Totuși atunci când ne îndreptăm atenția doar înspre exterior ceea ce obținem sunt firave bucurii trecătoare.

Viața este un proces dinamic și în continuă mișcare și de cele mai multe ori ne provoacă și ne pune în situații imprevizibile care ne solicită întreaga ființă.

Tantra Yoga Ezoterică ne învață că soluția reală este Cunoașterea de Sine și transformarea continuă!!!

Este pentru tine Viața bucurie, împlinire, fericire?

Dacă ai răspuns de trei ori DA, atunci într-adevăr ești o ființă fericită și împlinită !

Dacă ai răspuns altfel, te invităm să fii alături de noi și să descoperim împreună soluțiile pe care Tantra Yoga Ezoterică ni le oferă pentru o Viață împlinitoare!

Vom descoperi împreună acele resurse interioare care te fac să ai o atitudine pozitivă, o abordare constructivă, o perspectivă creatoare și o aspirație ardentă de autocunoaștere pentru ca fericirea ta să nu depindă de exterior, ci doar de tine însuți!

Te așteptăm cu drag la o sesiune practică, din Oradea, cu instructorii de tantra yoga, Dominela Gyiman și Gadi Teodorescu, instructori acreditați de Federația Internațională de Yoga și meditație Atman.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares