5 decembrie 2020
Trezirea sufletului – calea către transformare, cunoaștere, împlinire

SESIUNE PRACTICĂ – VINERI, 11 DECEMBRIE 2020, ora 18:00-20:00

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

„Atunci când faci ceva din suflet simți mișcându-se în tine un rău, o bucurie. Când acțiunea vine din altă parte, acest simțământ dispare.” Rumi

„În fiecare om este un ochi al sufletului, care… este cu mult mai prețios decât zece mii de ochi trupești, căci numai el vede adevărul.” Platon

Toate tradițiile spirituale arată că fără trezirea sufletului o transformare autentică nu este posibilă și nu putem fi fericiți cu adevărat.

Cu toate acestea, în societatea actuală, un rol foarte important îi este atribuit gândirii raționale, căreia îi sunt atribuite calități și valori pe care în realitate nu le are și sunt neglijate aspectele sufletești. Aceasta face ca viața pe care mulți oameni o trăiesc să fie rece, oarecum mecanică, să se resimtă tot mai acut o stare de izolare și confuzie.

„Sufletul nostru, adevăratul nostru sine, este dimensiunea esențială, cea mai misterioasă, și mai magică a ființei noastre. De fapt, nu este o realitate separată, așa cum este considerat în gândirea occidentală, ci forța coezivă care ne unește trupul, inima și mintea. Nu este o fantomă prinsă cumva în capcana mașinăriei fizice a trupurilor noastre, ci chiar esența ființei noastre.”Gabrielle Roth

Tantra este o cale care are în centru iubirea. Ne învață cum să ne trezim sufletul și ne arată ce este sufletul, care ne scoate din labirintul mental în care rătăcim și ne ajută să dărâmăm zidurile dintre noi și restul lumii, pe care ego-ul le construiește.

„Sufletul este unica valoare a omului. El îl face pe slujitor egal cu stăpânul lui.” Seneca

Vă invităm la o sesiune practică susținită de Camelia Marin, instructoare de Tantra Yoga Ezoterică, acreditată de “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares