14 octombrie 2021
24.10.2021 – Triumful Masculinității pe calea Tantrică

Webinar Gratuit, duminică 24 octombrie, orele 18.00-20.00

Cât de conștient ești de propria masculinitate și de întregul tău potențial pe care îl ai la dispoziție?

Tantra arată că întregul potențial specific masculin iți este total accesibil și iți poate face viața foarte împlinitoare, devenind un veritabil erou spiritual. Starea de erou spiritual, Vira, este necesară oricărui practicant; dar mai ales în cazul bărbaților, ea este esențială: este modul în care bărbații evoluează pe calea tantrică.

Trecerea de la psihologia băiatului la cea a bărbatului presupune autoevaluare și conștientizare, nu mândrie și aroganța, iar autoevaluarea implică manifestarea unei calități ce este specifică bărbatului matur: curajul.

Dacă ești plin de curaj, vrei să ieși din rutina zilnică și ai o dorință intensă de a trai viața fericit, conștient și relaxat, te așteptăm la webinar!

Tehnicile practice conexe cu necesitățile fiecăruia dintre noi, se bazează pe o experiență vie, directă, prin care vei dobândi succesul în toate domeniile vieții și vei  descoperi cu încântare:

  • Cum să devii STĂPÂNUL existenței tale și nu SUPRAVIEȚUITORUL său ignorant.
  • Continența sexuală-amoroasă sau cum poți într-un mod perfect natural să ai parte de ZECI DE STĂRI SAVUROASE DE ORGASM, ori de cate ori faci dragoste.
  • Cum să fii mai mereu PLIN DE ENERGIE, vitalitate radioasă și entuziasm.
  • Cum poți SĂ IUBEȘTI CONȘTIENT și să înveți „ARTA” de a trai armonios, în relația ta de cuplu.
  • Cum poți să atragi o FEMEIE excepțională si fermecătoare in viața ta.
  • Cum poți să te manifești ca un BĂRBAT adevărat depășindu-ți plin de curaj, mai mereu, propriile limite.

Pentru amplificarea vitalității și a calităților masculine, a încrederii în sine și a clarității mentale, te așteptam la acest webinar dedicat bărbaților! Vino să cunoști și să aplici soluțiile oferite de acest sistem tradițional care a străbătut mileniile!

Evenimentul este susținut de instructorul de Yoga și Tantra Costel Procop, acreditat de către „Federația Internațională de Yoga si Meditație – ATMAN”.

Vă așteptăm cu drag!

Shares