9 noiembrie 2020
Umorul stenic și puterea vindecătoare a râsului

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI  10 NOIEMBRIE 2020, ora 18:00-20:00.

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Umorul stenic și puterea vindecătoare a râsului, din perspectiva sistemului Tantra Yoga Ezoterică

Pentru că „Ziua care se irosește cel mai ușor este ziua în care nu am râs”

vă propunem o scurtă auto-analiză a acestui aspect: cum vă petreceți fiecare zi, cât de mult râdeți, câtă bucurie, umor și veselie aveți în viața dumneavoastră?

Este o evidență că, în aceste timpuri destul de dificile pentru noi toți, am avea nevoie să ne împrospătam starea de spirit cu umor și veselie!

Știința a demonstrat că umorul ajută la prelungirea vieții noastre, ne întărește sistemul imunitar și este un medicament gratuit pentru sănătate, iar râsul benefic îmbunătățește printre altele tensiunea arterială și eliberarea de hormoni ce ne influențează starea de fericire.

A aduce cât mai multe zâmbete nouă înșine și celor din jurul nostru, poate fi o filozofie de viață aducătoare de fericire și chiar de multă bucurie.

Tantra Yoga Ezoterică ne vine în întâmpinare cu o multitudine de tehnici accesibile, care trezesc și dinamizează în ființa noastră umorul stenic și puterea vindecătoare a râsului.

„Fă ca râsul sa fie rugăciunea ta. Râzi mai mult. Nimic nu eliberează energiile blocate mai bine ca râsul. Nimic nu te face inocent aşa cum o face râsul.” Osho

Vă invităm marți 10 noiembrie 2020, între orele 18:00-20:00 să practicăm împreună câteva tehnici de Tantra Yoga în cadrul sesiunii realizată din București împreună cu  Cosmina Cocișiu și Isabela Iordache,  instructoare de Tantra Yoga Ezoterică acreditate de Federația Internațională de Yoga și Meditație ATMAN.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares