1 septembrie 2020
Tantra  Yoga  Ezoterică – Viața trăită la superlativ

DUMINICĂ 13 SEPTEMBRIE 2020,  orele 18.30-20.30

Webinar GRATUIT pentru cei inteligenți și curioși

❤Dacă ești plin de curaj, vrei să ieși din rutina zilnică și ai o dorință intensă de a trai VIAȚA fericit, conștient și relaxat, te așteptăm la Webinar !

Vino să pătrundem împreună în tainele misterioase ale acestei științe milenare, ce ne dezvăluie o experiență UNITARĂ a trupului, sufletului și a minții.

Tehnicile practice conexe cu necesitățile fiecăruia dintre noi, se bazează pe o experiență vie, directă, prin care vei dobândi succesul în toate domeniile vieții și vei  descoperii cu încântare :

  • Cum să devii STĂPÂNUL existenței tale și nu SUPRAVIEȚUITORUL său ignorant
  • Continența erotică-amoroasă sau cum poți într-un mod perfect natural să ai parte de ZECI DE STĂRI SAVUROASE DE ORGASM de cate ori faci dragoste
  • Cum să fii mai mereu PLIN DE ENERGIE, vitalitate radioasă și entuziasm, păstrându-ți imunitatea la cote maxime.
  • Cum poți SĂ IUBEȘTI CONȘTIENT și să înveți ,,ARTA,, de a trăi armonios, în relația ta de cuplu
  • Cum poți să devii o FEMEIE fermecătoare, uimitoare și de neuitat, acordându-ți timp propriei transformări și înfloriri.
  • Cum poti să te manifești ca un BĂRBAT adevărat, depășindu-ți plin de curaj, mai mereu, propriile limite.

Suntem siguri că ai avut momente când ai DEVENIT CONȘTIENT că, deși ai aproape tot ceea ce-ți dorești, totuși parcă ceva esențial lipsește….chiar RĂSPUNSUL la unele întrebari fundamentale ale vieții, care uneori îți înfioară sufletul : Cine sunt eu? De unde vin? Unde mă duc în finalul acestei vieți?

Răspunsurile oferite de sistemul TANTRA YOGA EZOTERICĂ sunt eminamente PRACTICE și ne implică pe noi înșine. Prin propriile forțe, vom descoperii extaziați, EXACT CEEA CE CĂUTAM.

❤Vino să cunoști și să aplici cu success deplin, soluțiile oferite de acest sistem milenar care a străbătut mileniile!

Îndrăznește și avântă-te cu toată iubirea inimii tale și cu tot focul energiei tale, în cea mai intensă aventură – VIAȚA TRĂITĂ LA SUPERLATIV !Evenimentul este susținut de instructorii de yoga și tantra dr. Simona Popescu și Răzvan Niculescu acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation”

Pentru a vă înscrie la aceast weibnar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi datele de acces pe email.

Vă așteptăm cu mult drag !

Shares