20 octombrie 2020
REALITATEA SUBTILĂ A CENTRILOR DE FORȚĂ – Vishuddha chakra și Ajna chakra

WEBINARII SĂPTĂMÂNALE Gratuite – luna OCTOMBRIE

DUMINICĂ  25 octombrie, ora 18:00 – 20:00

 “REALITATEA SUBTILĂ A CENTRILOR DE FORȚĂ – Vishuddha chakra și Ajna chakra”

Cunoașterea și dinamizarea centrilor subtili de forţă (chakra-s) prin metode tantrice specifice, ne poate conferi accesul la resursele infinite de energie benefică din Macrocosmos, amplificând  în ființa noastră armonia și forța pe toate planurile existenței.

În acest webinar vor fi prezentate câteva elemente şi procedee tantrice care ne vor ajuta să armonizăm cei doi centri de forță, Vishuddha chakra și Ajna chakra.

La nivelul lui Vishuddha chakra ni se dezvăluie lumea fascinantă a vibrațiilor.

Un vechi dicton afirma:  „Totul în manifestare este alcătuit din vibrații„ . Legea corespunzătoare acestui principiu este Legea Rezonanței Oculte, Rezonanța fiind principiul coordonator al întregii manifestări, ea este elementul care aduce coerență în cadrul interacțiunilor din întreaga Creație.

Un aspect important ce apare șa acest nivel este limbajul și comunicarea, deoarece prin intermediul cuvintelor noi generăm rezonanțe, modelând astfel întreaga noastră existență.

La nivelul lui Ajna chakra descoperim calități precum inteligența, puterea de concentrare, capacitatea de memorare, discernământul, introspecția, etc.

Sistemul Tantra Yoga Ezoterică descrie importanța înțelegerii mecanismelor de funcționare ale minții în structura ființei, ajna chakra fiind structura ce ne permite să ne focalizăm atenția asupra oricărei vibrații și astfel să stabilim la voință rezonanța cu o anumită energie din univers.

Acest webinar este susținut de instructorii de tantra yoga, Apostu Cristina și Cristian Mirea, acreditați de Federația internațională de yoga și meditație Atman.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares