1 iunie 2020
Vitalitate armonioasă și prosperitate prin practica tantrică

SESIUNE PRACTICĂ – VINERI, 19 IUNIE, ORA 18:00 – 20:00, ce va conține în partea finală o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Prosperitatea devine reală atunci când toate componentele vieţii (spirituală, mentală, fizică) sunt integrate în mod armonios.

Ați simțit că sunt momente când parcă “ne lasă bateriile”? Am fi  vrut să facem mai mult, să înțelegem mai mult, să acționăm mai cu spor, dar ne lipsea o anumită forță.

Orice proces în univers este susținut de o anumită energie vitală. Așa cum un aparat radio are nevoie de o baterie pentru a putea funcționa, tot așa și ființa noastră are nevoie de energie vitală pentru a putea funcționa în condiții optime.

Vitalitatea puternică și armonioasă este esențială pentru începutul oricărei acțiuni, dacă vrem ca aceasta să reușească. Sănătatea și prosperitatea sunt expersia unei vitalități puternice. 

 A prospera înseamnă a ne merge bine, a înflori, a avea succes, a trăi în belşug, într-un flux continuu al resurselor şi evenimentelor favorabile, a avea relaţii benefice.

Universul se caracterizează prin belşug şi abundență infinite care s-au exprimat şi continuă să se exprime şi în formă materială.

Cel care realizează unitatea sa cu această plenitudine infinită, devine ca un magnet care atrage către sine exact lucrurile pe care şi le doreşte şi de care are nevoie.

Eliminând convingerile greșite, fricile de tot felul, armonizându-ne și echilibrând energia vitală din ființele noastre, vom avea posibilitatea de a atrage prosperitatea în viețile noastre într-un mod natural și fără efort.

Fiecare procedeu pe care îl vom practica în cadrul sesiunii va fi în conexiune cu un principiu de utilizare corectă a energiei banilor pentru a obține o bunăstare armonioasă.

Sesiune realizată din Pitești cu instructorii de Tantra Yoga Ezoterică: Monica Barlabaş și Teophanus Erdely Gruz.

Pentru înscriere vă rugăm să competați formularul de mai jos și veți primi detaliile în email.

Vă așteptăm cu drag !

[contact-form-7 id=”18108″ title=”Form Vitalitate armonioasa”]

Shares