20 mai 2021
21.05.2021 – Vitalitate armonioasă și forță interioară prin practica tantrică

        Ați simțit că sunt momente când parcă “ne lasă bateriile”? Am fi vrut să facem mai mult, să înțelegem mai mult, să acționăm mai cu spor, dar ne lipsea o anumită forță?

        Orice proces în univers este susținut de o anumită energie vitală. Așa cum un aparat radio are nevoie de o baterie pentru a putea funcționa, tot așa și ființa noastră are nevoie de energie vitală pentru a putea funcționa în condiții optime.

       Prin practică Tantra Yoga Ezoterică noi avem posibilitatea de a ne conecta la sursele infinite de forța vitală ce există în Macrocosmos și astfel noi putem să ne reîncărcăm rapid și eficient „bateriile”.

        Știm cu toții – atunci când telefonul nostru mobil sau laptopul nostru funcționează pe baterii, ele poate fi utilizate doar o perioadă limitată, iar dacă le utilizăm intens, acumulatorul se descarcă rapid. Însă, când le conectăm la priză, ele va putea funcționa fără epuizare oricât de mult dorim.

       Vitalitatea puternică și armonioasă este esențială pentru începutul oricărei acțiuni, dar și pentru a putea duce acțiunea la bun sfârșit, dacă vrem ca aceasta să aibe un succes deplin.

       Vă invităm la o sesiune practică de tantra yoga, de amplificare a forței vitale, sesiune realizată din Bacău, cu instructorii de Tantra Yoga Ezoterică: Diana Lucachi și Teophanus Erdey-Gruz.

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi detaliile în email.

Vă așteptăm cu drag !

Shares