18 septembrie 2022
20.09.2022 – Vitalitate și regenerare prin practica tantrică

Sesiune practică gratuită ONLINE

MARTI, 20 SEPTEMBRIE 2022, orele 18:00-20:00.

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

O vitalitate precară ne afectează pe multiple planuri ale vieții – atât la nivelul trupului, cât și la nivelul emoțiilor și al conștiinței

Un psiholog contemporan afirmă: „O persoană lipsită de vitalitate va avea probleme în a se controla în diferite situații, nu va reuși să iubească așa cum își dorește, să comunice și nici să aibă capul limpede, să aibă deci o claritate în idei.”

Trăim într-o societate în care oamenii sunt solicitați la maxim, atât din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic. În prezent multe persoane se confruntă cu lipsă de energie, care se traduce, de fapt, prin lipsă de vitalitate. Efectele sunt multiple, se ajunge la oboseală cronică, disfuncții sexuale, lipsa concentrării la locul de muncă și afectarea memoriei de scurtă durată.

Vitalitatea este o calitate fundamentală pentru orice ființă umană, suport al sănătății, al tuturor activităților pe care le desfășurăm, al imunității și echilibrului psiho-emoțional.

De asemenea regenerarea, sau mai bine zis procesele de degenerare, de a ne reface, sunt în strânsă legătură cu starea noastră de vitalitate. Regenerarea este esențială atunci când e vorba de a ne a păstra sau dobândi o stare de sănătate perfectă la nivelul trupului, emoțiilor și conștiinței.

Pentru practicanții căii tantrice atât vitalitatea cât și regenerarea sunt foarte importante deoarece un trup sănătos, plin de vitalitate este o bază de la care pornim pentru a putea avea realizări spirituale.

Tradiția Tantra Yoga Ezoterică ne oferă metode de dobândire a unei stări de vitalitate puternice și a unei capacități de regenerare foarte eficiente, pe multiple planuri.

În această sesiune Primii Pași în Tantra Yoga Ezoterică vom afla mai mai multe secrete despre dobândirea unei stări de vitalitate debordante și despre regenerarea prin practica tantrică, și vom practica împreună un set de posturi (asana-e), cu ajutorul cărora ne putem regenera și obține atât creșterea vitalității, cât și o stare de bine și de fericire, precum și o capacitate mult mai bună de a face față la evenimentele vieții.

Vă invitam cu mult drag şi entuziasm să participați marți, 20 septembrie, orele 18.00-20.00 la sesiunea online Primii Pași în Tantra Yoga Ezoterică având tema – Vitalitate și regenerare prin practică tantrică, alături de Cynthia Mihai, instructor de Tantra Yoga Ezoterică, acreditat de Federația de Yoga și de Meditație Atman.

Pentru a participa la această sesiune, vă rugăm să accesați linkul următor:

https://us02web.zoom.us/j/82942539676?pwd=V2VLZ2ljbmxiM2w1Nzg5bmZKK3M3UT09

Meeting ID: 829 4253 9676

Passcode: 934294

Vă așteptăm cu drag!

Shares