31 mai 2022
Vitalitate și regenerare prin practica Tantra Yoga Ezoterică

Un psiholog contemporan afirmă: ”O persoană lipsită de vitalitate va avea probleme în a se controla în diferite situații, nu va reuși să iubească așa cum își dorește, să comunice și nici să aibă capul limpede, să aibă deci o claritate în idei”.

Trăim într-o societate în care oamenii sunt solicitați la maxim, atât din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic. În prezent multe persoane se confruntă cu o lipsă de energie, care se traduce, de fapt, prin lipsă de vitalitate. Efectele sunt multiple și pornesc de la oboseala cronică, la disfuncții sexuale până la lipsa concentrării la locul de muncă și afectarea memoriei de scurtă durată.

Vitalitatea este o calitate fundamentală pentru orice ființă umană, suport al sănătății, al tuturor activităților pe care le desfășurăm, al imunității și echilibrului psihoemoțional.

De asemenea regenerarea, sau mai bine zis acțiunea de a ne regenera, de a ne reface, este esențială atunci cand e vorba de a ne a păstra sau dobândi o stare de sănătate perfectă la nivelul trupului, emoțiilor și conștiinței.

Pentru practicanții căii tantrice atât vitalitatea cât și regenerarea sunt foarte importante deoarece reprezintă un sui generis combustibil ce stă la baza tuturor experiențelor spirituale.

Tradiția Tantra Yoga Ezoterică ne oferă metode de dobândire a unei stări de vitalitate și de regenerare foarte eficiente, care ne ajută să fim vitali și să ne regenerăm ființele pe multiple planuri.

Vă invitam să participați la sesiunea practică de Primii Pași în Tantra Yoga Ezoterică, alături de instructoarea Cynthia Mihai, instructor acreditat de Tantra Yoga Ezoterica.

Vom afla mai mai multe secrete despre dobândirea unei stări de vitalitate și despre regenerare prin practica Tantra, și vom practica împreună un set de exerciții practice – posturi corporale, cu ajutorul cărora ne putem regenera și obține creșterea vitalității, dar și o stare de bine și de fericire, precum și o capacitate mult mai bună de a face față la evenimentele vieții.

Datele de conectare la această sesiune practică sunt:

https://us02web.zoom.us/j/81770696500?pwd=OXcxWW4zVkZLQWUrU2pwdnh1QXBtUT09

Meeting ID: 817 7069 6500

Passcode: 749896

Vă aşteptăm cu drag şi entuziasm!

Shares