2 octombrie 2021
06.10.2021 – Vitalitate debordantă prin practica tantrică

  Pentru practicanții căii tantrice există câteva calități esențiale, printre care vitalitatea debordantă, care fac ca ființele care au această calitate să fie mai pregătite și apte pentru calea tantrică.

Vitalitatea desemnează vigoarea, forța vitală, sănătatea, tinerețea sau capacitatea de a trăi sau de a exista. Vitalitatea poate fi descrisa ca fiind caracterul a ceea ce este viu; intensitatea proceselor de viață; puterea de viață, vigoarea vitală; energie, forță, dinamism. Vitalitatea înseamnă printre altele și legătura cu energiile telurice ale pământului.

În prezent multe persoane se confruntă cu o lipsă de energie, care se traduce, de fapt, prin lipsă de vitalitate. Efectele sunt multiple și pornesc de la disfuncții sexuale până la lipsa concentrării la locul de muncă și afectarea memoriei de scurtă durată.

Pentru a afla de ce suntem atât de storși de energie, fiecare dintre noi trebuie să se întrebe care sunt motivele acestei lipse de vitalitate. ”O persoană lipsită de vitalitate va avea probleme în a se controla în diferite situații, nu va reuși să iubească așa cum își dorește, să comunice și nici să aibă capul limpede, să aibă deci o claritate în idei”, explică un psiholog contemporan.

Vă invităm, miercuri 06 octombrie 2021 de la ora 18-20 la sesiunea online, pentru a afla și a practica împreună cu instructoarele Cynthia Mihai și Renata Maleș, diferite metode tantrice de trezire și amplificare a stării de vitalitate debordantă.

Pentru a participa la această sesiune practică vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

      

Vă așteptăm cu drag!

 

Shares