15 iulie 2020
Vizualizarea creatoare – cheia succesului pe calea Tantrică

Vizualizarea creatoare – cheia succesului pe calea Tantrică

Vă invităm în ziua de VINERI 17 IULIE, între orele 18:00 – 20:00 la o SESIUNE PRACTICĂ pentru a ne aplificăm capacitatea de vizualizare, aplicând metode tantrice.

Puterea vizualizării i-a inspirat pe mulți înțelepți să spună că, odată ce a fost obținută măiestria în vizualizarea creatoare, aceasta permite accesul la toate puterile universale. În Tantra Yoga Ezoterică, vizualizarea creatoare se află la baza multor tehnici avansate, iar controlul asupra acestei funcții a conștiinței poate fi atins când energia specifcă de la nivelul centrului mental se trezeşte în fiinţa noastră.

A vizualiza înseamnă a „vedea cu ochii minţii”, a ne imagina un obiect, o acțiune sau o ființă până când această imagine dobândește un puternic simț al realității, conducându-ne cât mai repede posibil la apariția a ceea ce vizualizăm. Prin umare, prin propria putere a imaginației noastre, putem vizualiza orice obiect sau fenomen pe care dorim să îl obținem.

Fiecare dintre noi ne putem accelera transformarea şi evoluţia spirituală folosind vizualizarea creatoare benefică, deoarece fiinţa umană devine gradat, mai devreme sau mai târziu, ceea ce se vizualizează a fi.

Întotdeauna vom începe prin a ne imagina, într-un mod creator și benefic, o anumită transformare și apoi, într-o stare de dinamism lăuntric, aspirăm să o materializăm folosindu-ne inteligenţă și capacitatea de a vizualiza. Treptat, observăm că totul în jurul nostru se transformă în concordanță cu ceea ce ne-am imaginat anterior.

Prin această şedinţă practică vom oferi câteva metode de a amplifica puterea noastră de vizualizare şi mentalizare pozitivă, astfel încât să putem anticipa succesul în toate acţiunile pe care le întreprindem şi să folosim cu maximă eficienţă în transformarea noastră spirituală acest instrument extraordinar: vizualizarea creatoare.

Sesiune realizată din Constanţa cu instructorii Tantra Yoga Alina Dospinescu și Răzvan Niculescu, acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Înscrierea la acest webinar se face completând formularul de mai jos și detaliile de conectare le veți primi pe email.

Vă așteptăm cu drag!

Shares