Acasa » Evenimente București » Weekend tantric – Eterna primăvară a iubirii (1-2 aprilie 2023)
Weekend tantric – Eterna primăvară a iubirii (1-2 aprilie 2023)
weekend tantric-1-2 aprilie

WEEKEND TANTRIC 1 – 2 aprilie 2023

Eterna primăvară a iubirii

Vă invităm cu mult drag şi bucurie să participăm împreună la “Weekend-ul Tantric” din 1-2 aprilie 2023!

Acest eveniment se adresează tuturor celor doritori să petrecem împreună un weekend tantric de neuitat. Pentru aceasta am pregătit câteva teme provocatoare, ce vor fi succint prezentate și care vor fi urmate de sesiuni de discuţii libere despre relaţia de cuplu, de jocuri spirituale şi multă voie bună.

Programul se orientează către momente relaxante, de suflet, abordând noi perspective despre relaţia de cuplu şi modalităţi de transformare a celor doi iubiți și implicit a relaţiei lor de cuplu, atingându-se în felul acesta o profundă stare de comuniune sufletească, dătătoare de multă împlinire și fericire.

Programul evenimentului:

Sâmbătă 1 aprilie

14.30-15.00: Recepţie, sosirea la eveniment

15.00-15.15: Cuvânt de bun venit şi introducerea evenimentului

15.15-16.00: Aria bărbatului și aria femeii în simfonia relației de cuplu tantrice – cu Eli Bugu și Bogdan Nițu.

Bărbatul și femeia au roluri diferite în Tantra? Conform înzestrărilor lor native diferite ar fi logic să existe diferențe…Oare ce ne revelează înțelepciunea tantrică milenară despre această idee? Care este răspunsul validat de-a lungul timpului de cuplurile tantrice legendare care au existat pe această planetă?

16.00-16.30: Jocuri spirituale în cadrul temei abordate

16.30-16.45: PAUZĂ

16.45-18.00: Folosirea afrodisiacelor– o știință străveche care ne îmbogățește viețile cu vigoare și plenitudine– cu Eli Bugu și Bogdan Nițu

În prezent, afrodisiacele sunt mai mult celebre decât cunoscute, deși există din vechime specialiști într-o ramură a medicinei naturiste milenare- Ayurveda, capitol care se referă numai la cunoașterea remediilor dătătoare de vigoare erotică și care amplifică dorința amoroasă. Este oare supraestimată utilizarea lor? Vom afla împreună anumite taine binefăcătoare despre afrodisiace și despre cum pot fi ele utilizate cu înțelepciune. Prezentarea va fi presărată cu exemple practice savuroase ?!

19.00: Petrecere – muzică, dans, voie bună – INTRAREA LIBERĂ!

Duminică, 2 aprilie

10.30-11.00: Recepţie, sosirea la eveniment

11.00-11.15: Introducerea programului zilei şi scurtă sinteză a zilei anterioare

11.15-12.15: Câteva chei practice tantrice care fac diferența – cu Diana Teodorescu şi Gadi Teodorescu Înțelepciunea tantrică ne oferă multe chei practice valoroase. Necesitatea preludiului, a fenomenului de avalanșă, a unei atitudini pline de umor și recunoștință sunt doar câteva dintre ele pe care le vom aborda din perspectiva tantrică străveche! Cu avantajele lor certe, dar și cu pericolele nerealizării lor temeinice!

12.15-12.45: Jocuri spirituale în cadrul temei abordate

12.45-13.30: PAUZĂ

13.30-13.45: Recepţie, sosirea la eveniment

13.45-15.00: Limbajele iubirii – cu Diana Teodorescu, Gadi Teodorescu și Bogdan Nițu

Dacă vrem să descoperim limbajul iubirii în cazul nostru și al ființei iubite, există o perspectivă generoasă care ne oferă răspunsuri pline de înțelepciune și care este corelată cu o cunoaștere ezoterică bazată pe existența centrilor de forță. Această prezentare are o valoare practică indubitabilă și este presărată cu exemple grăitoare delicioase.

15.00-15.30: Jocuri spirituale în cadrul temei abordate

15.30-15.45: PAUZĂ

15.45-16.45: Discuţii libere, concluzii şi încheierea evenimentului!

Jocurile spirituale ce vor fi intercalate în program vor urmări să redea într-un mod plin de savoare aplicabilitatea învăţăturilor tantrice specifice subiectelor abordate, și desigur că nici momentele surpriză și cele de voie bună nu vor lipsi.

Taxa de participare – pentru o persoană este de 79 lei

Link de plată 79 lei

pentru un cuplu este de 129 lei

Link de plată 129 lei cuplu

Cursanții TYE au acces gratuit la acest eveniment!

Vă așteptăm cu mult entuziasm, bucurie și cu sufletul plin să împărtășim împreună momente delicioase, destinse, dar și pline de cunoaștere autentică la Sala Armonia din Strada Grigore Manolescu, nr. 7a

Vă rugăm să completați câmpurile alăturate pentru a vă înscrie la această sesiune. Veți primi pe email datele de conectare. Va mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Shares