18 ianuarie 2021
Yin și Yang – Feminin și Masculin în Tantra

SESIUNE PRACTICĂ – VINERI 22 ianuarie, ORA 18:00 – 20:00
Între orele 19:30 – 20:00, sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Întâlnim  din ce în ce mai des noțiunea de yin sau yang. Ce reprezintă cu adevărat aceste noțiuni? Suntem yin sau suntem yang? Care este legătura dintre cele două? Ce ne pot oferi aceste aspecte în viața de zi cu zi? Ne pot ajuta să dobândim o reală stare de echilibru și armonie lăuntrică?

Tantra Yoga Ezoterică revelează faptul ca Principiul polarității este un principiu fundamental, fără de care Universul nu ar putea exista sau evolua. Acest principiu ne arată că totul în Univers este un joc între cei doi poli ai Creației, opuși dar complementari: feminin și masculin, lunar și solar, YIN și YANG.

“Bărbatul este cea mai elevată dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim ideal.

Dumnezeu a făcut pentru bărbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul exaltă, altarul sfințește”   –   Victor Hugo

Tehnicile și metodele de evoluție oferite de sistemul Tantra Yoga Ezoterică urmăresc înțelegerea și aplicarea Principiului polarității, aceasta ducând ulterior la experimentarea unei vieți împlinitoare, echilibrată pe toate nivelurile ființei.

Vă invităm la o sesiune practică realizată de Răzvan Niculescu si Alina Dospinescu, instructori acreditați de Tantra Yoga Ezoterică în cadrul Federației “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares