2 noiembrie 2020
YIN și YANG în tantra

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI 03 NOIEMBRIE 2020, ora 18:00-20:00.

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Descoperirea și  armonizarea celor doua tendințe fundamentale ale ființei, YIN și YANG prin practica adecvată a procedeelor tantrice

“Bărbatul este cea mai elevată dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim ideal.

Dumnezeu a făcut pentru bărbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul exaltă, altarul sfințește.

Bărbatul este puternic prin rațiune, femeia e invicibilă prin lacrimi. Rațiunea convinge, lacrimile înduioșează sufletul…”      Victor Hugo

Întâlnim  din ce în ce mai des noțiunea de yin sau yang. Ce reprezintă cu adevărat aceste noțiuni? Suntem yin sau suntem yang? Care este legătura dintre cele două? Ce ne pot oferi aceste aspecte în viața de zi cu zi? Ne pot ajuta să dobândim o reală stare de echilibru și armonie lăuntrică ?

Tantra Yoga Ezoterică revelează faptul ca  Principiul polarității este un principiu fundamental, fără de care Universul nu ar putea exista sau evolua. Acest principiu ne arată că totul în Univers este un joc între cei doi poli ai Creației, opuși dar complementari: feminin și masculin, lunar și solar, YIN și YANG.

Tehnicile și metodele de evoluție oferite de sistemul Tantra Yoga Ezoterică urmăresc înțelegerea și aplicarea Principiului polarității, aceasta ducând ulterior la experimentarea unei vieți împlinitoare, echilibrată pe toate nivelele ființei.

Vă invităm la o sesiune practică realizată din Brasov, de Callistelina Groza, instructor acreditat de Tantra Yoga Ezoterică, acreditat de “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares