23 aprilie 2021
25.04.2021 – Zâmbet și relaxare: Wellness prin Tantra!

WEBINAR gratuit – Duminica 25 aprilie între orele 18.00 – 20.00

ZĂMBET ŞI RELAXARE: WELLNESS PRIN TANTRA!

“Spaţiul unei vieţi este, dincolo de aparenţă, acelaşi, fie că îl parcurgem fiind foarte fericiţi şi cântănd, fie că îl parcurgem fiind mai mereu nefericiţi, suferind şi plângând.” Profesor yoga Gregorian Bivolaru

        Starea de bunăstare lăuntrică (considerabilă, intensă) pe care o trăim este rezultanta ce apare prin combinarea stărilor favorabile, creatoare, benefice care deja sunt trezite în universul nostru lăuntric şi care ne caracterizează.

        Starea pregnantă, intensă de bunăstare lăuntrică ce ne caracterizează este, în cazul fiecărei fiinţe umane, un melanj, un sui generis amestec, cocteil, ce combină în simultaneitate felurite stări specifice şi care sunt eminamente binefăcătoare, favorabile, sublime, dumnezeieşti ce ne caracterizează.

     Fiecare stare de bunăstare lăuntrică pe care o fiinţă umană o trăieşte este, în felul ei, unică.            

       Aceasta se petrece datorită mulţimii aproape nesfârşite de combinaţii ce este cu putinţă să apară şi care chiar apar în realitate, în universul lăuntric al fiecărei fiinţe umane, atunci când acea fiinţă trăieşte o stare distinctă de bunăstare lăuntrică.

       Un zâmbet ce este spontan şi sincer ne apare, totodată, ca fiind limbajul universal al bunătăţii și ne  ajută să amplificăm starea lăuntrică de bunăstare.

ȘTIAȚI CĂ?

  • Zâmbetul nu doar schimbă expresia feței, ci și stimulează creierul să producă endorfină care reduce durerea fizică și emoțională și dă o senzație debună-dispoziție.

“Dacă, pur şi simplu, zâmbeşti, vei descoperi că viaţa este încă valoroasă.” Charlie Chaplin

        Vă invităm să zâmbim împreună cu instructorii de tantra yoga, Anamaria Lisievici și Mihai Negulei în cadrul webinarului gratuit din data de 25 aprilie 2021.

 

Shares