Tantra este rădăcina din care au derivat importante ramuri ale sistemului yoga. Tantra este un ansamblu de metode practice ce ghidează aspirantul către stări spirituale excepționale și către realizarea de sine. Ajută aspirantul să depășească cu succes limitările autoimpuse în procesul dezvoltării personalității sale. În Tantra indicațiile nu se referă la un sistem de credințe, ci la un sistem coerent de principii și legi. Credința oarbă este înlocuită de cunoaștere, iar cunoașterea de rezultate și realizări spirituale.

Scopul suprem pe Calea Tantrică este descoperirea adevăratei noastre naturi interioare, scânteia din Dumnezeu care există în fiecare dintre noi, Sinele Suprem.

Practică și concretă, profund ancorată în realitate, Tantra oferă o viziune a iluminării şi a transcendenţei diferită de celelalte căi spirituale. În Tantra, drumul către spiritualitate trece chiar prin inima fiinţei umane. Îţi poţi îndeplini o dorinţă fără să te laşi purtat orbeşte de valul pasiunii, intrând în vâltoarea ei cu prudenţă și folosind anumite chei ce ţin de controlul energiilor individuale.

Calea tantrică este călătoria plină de curaj ce ne revelează sublimul propriei ființe! Ne puteți contacta aici!

Shares