Acest curs este primul de acest gen din România, și deocamdată singurul. Aducem însă cu noi experiența a 10 ani de practică, în țări ca Anglia, Argentina, Italia, Suedia, Danemarca, Italia, Franța, Grecia, Uruguay etc. Cursanții noștri din aceste țări sunt entuziaști și  încântați de ceea ce acest curs de Tantra a adus în viața lor. E momentul ca și românii să beneficieze și să se bucure acum de această cunoaștere milenară, în măsura în care vor fi deschiși să o primească.

De ce să practici Tantra la cursul nostru?

Deși în aceste țări există mai multe școli care promovează ideea de tantra, ținem să precizăm faptul că Tantra Esoteric predată prin intermediul metodologiei noastre s-a evidențiat într-un mod surprinzător, dovedindu-și astfel valoarea autentică. Noi îmbinăm într-un mod ușor de înțeles principiile tradiționale ale sistemului milenar Tantra cu aplicații practice de actualitate.

Temelia este continența amoroasă, ce reprezintă un mod inedit, genial și revoluționar de abordare a erotismului, prin controlul deplin al funcției sexuale.

Vor fi studiate principii etice și morale, anumite noțiuni fundamentale legate de rezonanța ocultă,  funcționarea corpurilor subtile ale ființei umane, exercițiile necesare pentru dobândirea unei mai bune sănătăți și armonii trupești, pacea lăuntrică, aprofundarea iubirii și a unei bune comunicări în relația de cuplu, cât și multe alte aspecte extraordinar de valoroase pentru fiecare om în parte.

Garantăm  o abordare sistematică, chiar științifică, a noțiunilor teoretice necesare. În felul acesta, tot ce este legat de partea practică, efectivă, devine și mai clar, pentru a putea fi aplicat direct, în viața de zi cu zi. Nu e necesar să crezi nimic a priori.  E suficient să ai deschiderea de a experimenta personal și te vei convinge „pe propria piele” de efectele care rezultă în urma practicii.

Pentru că, așa cum marii înțelepți afirmă, „un gram de practică valorează cât tone de teorie”!

“Un gram de practică valorează cât tone de teorie”

Profesor yoga Gregorian Bivolaru

Gregorian Bivolaru

Profesor Yoga – Autor al Cursului de Inițiere în Tantra Yoga Ezoterică

Iubind fără măsură fiinţele de sex opus care merită iubirea noastră, transfigurându-le, practicând împreună Tantra Yoga, realizând jocuri amoroase cu continenţă amoroasă sexuală, este foarte bine să mergem până la capăt pe calea spirituală, pe care toate aspiraţiile noastre sublime sunt împlinite. Mai ales atunci femeia devine capabilă să materializeze, prin intermediul naturii ei manifestatoare, aspiraţiile sublime ale bărbatului. La rândul său, bărbatul se ajută de puterea creatoare colosală a femeii şi, în felul acesta, este catapultat în lumina dumnezeiască. Atunci când, în sfârşit, ating starea androginală glorioasă, ei merg împreună şi au forţe egale. În caz contrar, dacă femeia nu ascensionează, îl distruge pe bărbat. La rândul său, dacă bărbatul nu trezeşte în el pe deplin împărăţia Tatălui Ceresc, atunci își va pierde iubita.

Citește mai mult

Tantra Yoga Ezoterică

Advaitananda Stoian

Co-autor al Cursului de Inițiere în Tantra Yoga Ezoterică

Undeva adânc, înăuntru, știm că mereu căutăm „ceva” care este atât de copleșitor și de intens încât strălucește uneori chiar și prin cele mai întunecate sentimente sau prin cele mai dense aspecte materiale și continuă să ne cheme să ne întoarcem la origini. Intuiția-simțirea, în realitate, însăși chemarea acestei Realități Esențiale, care există în tot și în toate, ne îndeamnă să nu încetăm căutarea, întotdeauna oferindu-ne o aspirație mai înaltă…
Tantra Yoga este una din căile spirituale autentice – care ne ajută să descoperim această realitate extatică ce există în profunzimea fiecăruia dintre noi – scânteia de dumnezeire care ne însuflețește.

Citește mai mult

Adina Stoian

Adina Stoian

Co-autor al Cursului de Inițiere în Tantra Yoga Ezoterică

În copilărie, cu toții ne visăm prinși în aventuri și situații excepționale. După cei aproape 30 de ani de practică tantrică, mă simt copleșită de recunoștiină să constat că împlinirea și fericirea pe care le trăiesc aproape zilnic, sentimentul profund de a recunoaște menirea și sensul vieții mele precum și multe alte experiențe spirituale, toate întrec și cele mai îndrăznețe vise pe care le-am avut vreodată.

Citește mai mult

Shares