16 septembrie 2021
Webinar Gratuit: Ce este Tantra Yoga Ezoterică

Dacă ești plin de curaj, vrei să ieși din rutina zilnică și ai o dorință intensă de a trai VIAȚA fericit, conștient și relaxat, te așteptăm la acest webinar!

Vino să pătrundem împreună în tainele misterioase ale acestei științe milenare, ce ne dezvăluie o experiență UNITARĂ a trupului, sufletului și a minții!

Tehnicile practice conexe cu necesitățile fiecăruia dintre noi, se bazează pe o experiență vie, directă, prin care vei dobândi succesul în toate domeniile vieții și vei descoperi cu încântare:

Cum să devii STĂPÂNUL existenței tale și nu SUPRAVIEȚUITORUL său ignorant.

Continența erotică-amoroasă sau cum poți într-un mod perfect natural să ai parte de ZECI DE STĂRI SAVUROASE DE ORGASM de cate ori faci dragoste.

Cum să fii mai mereu PLIN DE ENERGIE, vitalitate radioasă și entuziasm, păstrându-ți imunitatea la cote maxime.

Cum poți SĂ IUBEȘTI CONȘTIENT și să înveți ,,ARTA” de a trăi armonios, în relația ta de cuplu

Cum poți să devii o FEMEIE fermecătoare, uimitoare și de neuitat, acordându-ți timp propriei transformări și înfloriri.

Cum poti să te manifești ca un BĂRBAT adevărat, depășindu-ți mai mereu, plin de curaj, propriile limite.

Suntem siguri că ai avut momente când ai DEVENIT CONȘTIENT că, deși ai aproape tot ceea ce-ți dorești, totuși parcă ceva esențial lipsește….chiar RĂSPUNSUL la unele întrebari fundamentale ale vieții, care uneori îți înfioară sufletul: Cine sunt eu? De unde vin? Unde mă duc în finalul acestei vieți?

Răspunsurile oferite de sistemul TANTRA YOGA EZOTERICĂ sunt eminamente PRACTICE. Vino să cunoști și să aplici cu succes deplin, soluțiile oferite de acest sistem traditional care a străbătut mileniile!

Îndrăznește și avântă-te cu toată iubirea inimii tale și cu tot focul energiei tale, în cea mai intensă aventură – Calea Tantra Yoga!

Evenimentul este susținut de instructorii de Yoga și Tantra dr. Simona Popescu și Răzvan Niculescu acreditați de către “ Federatia Internationala de Yoga si Meditatie – ATMAN

Webinarul va fi online pe platforma zoom. Datele de conectare sunt următoarele:

https://us02web.zoom.us/j/89583073022?pwd=NWRJTHVQNklyVGRxVk0vODlSK2wyZz09

Meeting ID: 895 8307 3022

Passcode: 575170

Vă așteptăm cu mult drag !

Shares